Waarom 2-Prepare® goed voor de algemene lichamelijke conditie?

De aanmaak van Glutamine door de spieren en de opname van dit aminozuur uit het voedsel kunnen bij verhoogd gebruik aanvulling behoeven. Aanvulling op de voeding in de vorm van het 2-Prepare® kan dan gewenst zijn.

Glutamine is een belangrijke brand- en bouwstof voor snel delende darmwand-en afweercellen en een bouwstof voor belangrijke lichaamseiwitten die betrokken zijn bij de afweer. Hierdoor ondersteunt Glutamine de darmwand en het afweersysteem van het lichaam waardoor het helpt de natuurlijke weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen in stand te houden.
Ook beschermt Glutamine op deze wijze gezonde cellen en weefsels en ondersteunt het herstel, aansterken en opnieuw fit worden van het lichaam na ziekte.

EGCG ondersteunt ook de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen en luchtwegen tegen vrije radicalen. Hierdoor beschermt EGCG gezonde cellen en weefsels.

Al deze invloeden van de combinatie van Glutamine en EGCG maken dat 2-Prepare® een gunstige invloed heeft op het behoud van een gezonde algemene lichamelijke toestand.

Dosering

2-prepareGeadviseerde dosering voor gebruik van 2-Prepare® ter ondersteuning van uw Algemene lichamelijke toestand
Indien u 2-Prepare® gaat gebruiken ter bescherming van gezonde cellen en weefsels, gebruik dan de eerste 10 dagen 3 maal per dag de inhoud van 1 dubbelsachet. Daarna 1-2 maal per dag de inhoud van 1 dubbelsachet tot u zich conditioneel weer goed voelt.
Indien u 2-Prepare® gaat gebruiken ter ondersteuning van aansterken en opnieuw fit worden van het lichaam na ziekte, gebruik dan 2 maal per dag de inhoud van 1 dubbelsachet.
De hier aanbevolen dosis is voldoende.

Thumbnail-Bestel-Hier-2-Preparew