2-Prepare® innovatief en hoogwaardig

GLNP Life Sciences produceert al weer sinds september 2009 het succesvolle nieuwe product 2-Prepare® een wetenschappelijk goed onderbouwde combinatie van 2 voedingssupplementen die elkaars werking aanvullen. Hierdoor wordt niet alleen de weerstand en de conditie van het lichaam ondersteund maar het draagt ook bij aan het herstel, aansterken en het opnieuw fit worden van het lichaam.

consument-2-Prepare

GLNP

GLNP Life Sciences is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatie binnen de gezondheidszorg.
Dat vinden anderen gelukkig ook en blijkt onder meer uit het feit dat GLNP Life Sciences uit meer dan 300 deelnemers de finale heeft gehaald van de Shell LiveWIRE Young Business Award 2010.

Deze landelijke prijs is bestemd voor de beste technische innovatieve ondernemers tot en met 35 jaar.
Recent zijn wij ook opgenomen in de MKB top 100 lijst van meest innovatieve MKB bedrijven in Nederland van 2011.
Nominatie Shell LiveWIRE 2010 MKB 100

Wat is 2-Prepare®

2-Prepare® bevat het conditioneel essentieel aminozuur L-Glutamine, een belangrijke brandstof voor cellen van het afweersysteem en een bouwstof voor de natuurlijke antioxidant glutathion.
Verder bevat 2-Prepare® het krachtige natuurlijke antioxidatieve polyfenol Epigallocatechin-3- gallaat (EGCG).

Beide componenten van 2-Prepare® hebben een nuttige taak bij de opvang van het teveel aan vrije radicalen, waardoor ze ongewenste schade voor het lichaam zoveel mogelijk beperken. Deze twee stoffen vullen elkaar in werking aan.

2-Prepare® is een gepatenteerde formule.

2-Prepare® bestaat uit:

1 – Het L-Glutamine poeder, een zuiver aminozuur, waaraan geen hulpstoffen zijn toegevoegd.
2 – Het EGCG (epigallocatechin-3-gallaat), een speciaal uit groene thee geëxtraheerde, cafeïne vrije stof, waaraan de gunstige invloeden op de gezondheid van groene thee worden toegeschreven.
Het groene thee extract is gestandaardiseerd op minimaal 94% EGCG.

1 Dubbelsachet bevat:

sachets1 Dubbelsachet bevat 9 g L-glutamine poeder in het ene compartiment en in het andere compartiment een capsule met groene thee extract, de capsule bevat zoveel mg van het extract, als overeenkomt met minimaal 150 mg EGCG.

Het product is glutenvrij en bevat geen cafeïne.

Zowel het L-Glutamine als het EGCG zijn bereid volgens GMP en vervolgens verwerkt volgens HACCP richtlijnen en voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Dit wordt bereikt doordat GLNP Life Sciences regelmatig kwaliteitsanalyses verricht om de beoogde hoge kwaliteit van zijn producten te waarborgen.

Thumbnail-Bestel-Hier-2-Preparew