Productinformatie over 2-Prepare®

A – Voor 2-Prepare® als gezondheidsproduct in het algemeen geldt:

2-prepareGlutamine is het, het meest in het lichaam voorkomende aminozuur. De aanmaak door de spieren en de opname uit het voedsel kunnen bij verhoogd gebruik aanvulling behoeven. Aanvulling op de voeding kan dan gewenst zijn. Glutamine is een belangrijke brandstof voor snel delende darmwand-en afweercellen. Verder vormt het een belangrijke bouwstof voor spiereiwitten en voor eiwitten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Het Glutamine ondersteunt het afweersysteem van het lichaam en houdt daardoor de natuurlijke weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen paraat. Glutamine beschermt op deze wijze gezonde cellen en weefsels en ondersteunt het gebruik het herstel, aansterken en opnieuw fit worden van het lichaam na ziekte.

EGCG, wordt bereid uit groene thee. Groene thee wordt in vele oost Aziatische landen al eeuwenlang gebruikt om zijn gunstige invloed op de gezondheid.

B – Voor 2-Prepare® als gezondheidsproduct voor Sport en Training geldt:

2-prepareDit product is ook bedoeld voor sporters. 2-Prepare® is bedoeld als aanvulling op een normale voeding. De basis voor een verantwoorde sportbeoefening wordt gevormd door goede voeding en voldoende training.

Glutamine
Glutamine helpt sportbeoefenaars bij het in conditie houden van spierweefsel na training/sporten en draagt bij aan sterke spieren en spieropbouw. Bovendien draagt Glutamine bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel bij het leveren van training- en sportprestaties.

EGCG
Door bevordering van de vetverbranding wordt de verzuring van spieren tijdens sport/training vertraagd hierdoor doet EGCG het uithoudingsvermogen toenemen.

Voor sportbeoefenaars is van belang om te weten, dat zowel glutamine als EGCG niet staan vermeld op de (IOC/WADA/naam sportbond) dopinglijst, bovendien is 2-Prepare® na analyse is goedgekeurd en opgenomen in de NZVT database.

Thumbnail-Bestel-Hier-2-Preparew